Vakantiehuis Haajske in Limburg.

Elke verjaardag moet gevierd worden, en daarom trekken we deze keer naar Limburg. We logeren graag in een rustige en groene omgeving. En als het kan gaan we voor een nieuwe accommodatie met comfort en een trendy interieur. We kiezen deze keer voor het vakantiehuis Haajske in Limburg. De reservatie maakte ik via booking.com.

Het betaalbare vakantiehuis is een onderdeel van een gerenoveerde en geklasseerde boerderij in Bilzen. De uitbaters renoveerden deze plek met stijl en comfort tot de bed & breakfast Boerderaaj. Het huisje is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een keuken, een woonkamer met pelletkachel en ook een badkamer. Op de mezzanine is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een open ruimte met 4 éénpersoonbedden. De woonkamer komt uit op een terras en de tuin zodat we ook van binnen een mooie uitzicht hebben op de omliggende natuur. De houten muurbekleding, houten balken en leemmuren maken het gezellig. Daarom is binnen zitten bij slecht weer hier genieten.

Nog een reden om te logeren in vakantiehuis Haajske in Limburg:

Hondjes zijn welkom in dit vakantiehuis
In de lente en zomer kan je relaxen in de jacuzzi of het dompelbad
De uitbater decoreerde het huisje voor de verjaardag van mijn mannen en zorgde voor Limburgse vlaai
Dit huisje is beschikbaar vanaf 2 nachten, ideaal voor een weekend weg
Alden Biesen ligt op 700m van het vakantiehuis
Ontbijt is beschikbaar mits reservatie

over reizen in België tijdens corona

We kiezen bewust voor een verblijf in een vakantiehuis. Zo zijn we zeker dat we niet in contact komen met andere gasten. Het huisje heeft een eigen keuken waardoor we onze eigen maaltijden kunnen klaarmaken zonder risico. Voor de uitstappen hebben we steeds een picknick bij. Handgel en mondmaskers gaan mee in onze rugzak.


Duurzaam logeren in de Ardennen.
Familiehotels in Oostenrijk.
Vakantieparken in Corsica.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.