over mij

Hallo! Ik ben Nastassia. Een mama van 36. Ik word vrolijk van tijd met mijn gezin, paardrijden, reizen, wandelen, fietsen en mijn vriendinnen.

Tijdens mijn studies toerisme- en recreatiemanagement aan de hoge school in Mechelen verwierf ik mijn eerste inzichten rond de organisatie van reizen, wetgeving, reservatiesystemen, prijsberekeningen,… Daarnaast deed ik er ook kennis op over talen, geografie en cultuurgeschiedenis. Na een stage in Madrid studeerde ik verder als projectmanager.

De eerste 10 jaar van mijn loopbaan koos ik ronduit voor een commerciële baan bij een multinational. Ik werkte voor verschillende cruiserederijen en hielp hen bij de ontwikkeling van de verkopen en marketing in België en Luxemburg. In die jaren reisde ik met mijn partner, familie, vrienden, collega’s of klanten naar heel wat mooie plekken. Door deze job kreeg ik verschillende visies mee en deed ik bijscholingen rond klantvriendelijkheid, de noden van de luxereiziger, bestemmingen, excursie aanbod, ….

Vandaag werk ik voor een lokaal bestuur als deskundige toerisme en ondernemen. Ik help de gemeente Brasschaat bij de ontwikkeling van het toeristisch-recreatief product.

Na de geboorte van mijn zoontje koos ik bewust voor een leven rond de kerktoren met een deeltijdse job. Ik geraak zo met de fiets op mijn werk en sta elke dag aan de schoolpoort. Die verandering bracht me bij meer eenvoud in grote en kleine dingen. De versnelling van ervoor werd afgeremd en ik ervaar mijn leven anders.

Maar 1 ding was er steeds. De momenten buiten in de natuur. Die geven me energie.

meer over deze blog
samenwerken?

Even op de foto met een oude kurkboom op Corsica.